Ik ben Sebastiaan

Lees mijn verhaal

Wonen bij Siza

Siza biedt een veilig woonomgeving met passende ondersteuning. Er zijn verschillende woonvormen in Gelderland en Midden-Brabant. Samen met jou zoeken we een woning die past bij je wensen en behoeften. Een woning waar de begeleiding, verzorging en/of verpleging aanwezig is die je nodig hebt.

In de woning heb je een eigen kamer of appartement, waar je jouw thuis van kunt maken. De woning heeft vaak een gezamenlijke huiskamer waar je medebewoners kunt ontmoeten en mee kunt doen aan activiteiten.

Siza bij jou in de buurt?

Bekijk ons locatieoverzicht
Lees verder...

Nachtzorg en zorgregie op afstand

De Zorgregiecentrale is van ’s Koonings Jaght verhuisd naar het Centraal Bureau in Arnhem. Steeds meer locaties maken gebruik van de Zorgregiecentrale en daarom is ervoor gekozen om deze een centrale plek te geven. Veel bewoners van woonlocaties van Siza hebben een meldsysteem in hun woning, waarmee hulp ingeschakeld wordt wanneer nodig. De Zorgregiecentrale is de plek waar alle meldingen binnen komen.

Lees verder...

Lees onze verhalen

Ik ben Petra

Lees het verhaal van Petra

Ik heb altijd moeite gehad mee te komen in de ‘normale’ wereld. Ik leefde met depressies en de band met mijn familie werd minder goed. Inmiddels woon ik op een fijne plek, heb ik een leuke baan, sport ik en is ook de band met mijn ouders stukken beter!

Lees het verhaal van Petra

Rendertime:0.326seconds(Logging enabled)