Atelier23

Atelier23 is een plek waar mensen met een beperking zichzelf kunnen ontwikkelen door bezig te zijn met kunst. Ze werken er met veel plezier en respect samen. De kunst die gemaakt wordt is herkenbaar aan een grote mate van originaliteit en zeggingskracht. De meeste deelnemers zijn autodidact; hun werk is direct en spontaan. Ze zijn enkele dagen in de week aan het werk en worden persoonlijk begeleid door beeldend kunstenaars. Daardoor maken ze in korte tijd een grote ontwikkeling door. 

Exposities:

Wanneer het werk kwaliteit heeft kan het gekocht worden in onze galerie of geleend via de Kunstuitleen. Ook doen we mee met exposities in het reguliere kunstcircuit. Voor de kunstenaars werkt het stimulerend dat hun werk op deze manier serieus genomen wordt. De exposities leveren ook naamsbekendheid op. We exposeren onder andere bij de winkel WAAR te Arnhem, Petit Café de Oranjerie te Dieren, eetcafé Tjoe’s in Oosterbeek, huisartsenpraktijk de Jaghthoorn, Huis Wylerberg te Berg en Dal en op de Art Brut Biënnale te Hengelo. 

Werken in opdracht:

Naast het vrije werken in het atelier wordt er in opdracht gewerkt. Ter afwisseling van heel persoonlijk werk, kan het plezierig zijn om te werken aan een toegepast eindproduct. Voorbeelden zijn; tafels voor de winkel WAAR te Arnhem, het interieur van Het Theehuis in Park Presikhaaf te Arnhem, portretten en boekomslagen. Ook wordt er regelmatig deelgenomen aan wedstrijden en projecten van onder andere Special Art en het UWV- Kunstcongres.

Actueel:

EXPOSITIES
Op dit moment hebben we een aantal exposities die u kunt bezoeken

Groeps Expositie met het thema "landschap": 
Bij huisartsenpraktijk De Jachthoorn kunt u op afspraak de groepsexpositie met het thema landschap. bekijken De Expositie loopt van 1 augustus tot en met 1 maart 2023. Als u de expositie wilt bezoeken moet u een afspraak maken via de receptie van de huisartsenpraktijk 026 4424904.

Expositie Dick Lammertink:
Op de Buitenplaats kunt u de expositie komen bekijken van de werken die door Dick Lammertink zijn gemaakt. Laat je verrassen door de landschappen die naar abstractie neigen en met intense kleuren zijn weergegeven. Dit kan vanaf 1 december tot en met 1 februari 2023 van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 - 16.00 uur. 

Expostie Wouter Westra:
In leer-restaurant "La Rana" van het Astrum College in Velp kunt U de beeldende woordgrapjes van Wouter Westra bewonderen. Het restaurant is op woensdag en donderdag geopend om te komen eten en om kunst te kijken tussen 17.00 uur en 20.30.

Wil je meer informatie over Atelier23?

Bel dan met 088-378 01 44 of mail naar atelier23@siza.nl
facebookpagina: www.facebook.com/atelier23siza/
Instagram: atelier23siza

Wij zijn bereikbaar van ma t/m vr 9.00 tot 16.00 uur.

Benieuwd naar de kunstenaars en hun werken?

Bekijk alle kunstwerken
Kunstenaars

Kunstenaars

Wilt u weten welke kunstenaars er allemaal op het Atelier23 werken en hun kunstwerken bekijken. Hier ziet u ze allemaal!

Lees meer over de kunstenaars en hun werken

Atelier23

Galerie en Kunstuitleen

Bent u geïnteresseerd in kunst? Neem dan eens een kijkje bij Atelier23. In onze galerie kunt u de kunstwerken kopen maar er is ook een mogelijkheid om kunst te lenen via de Kunstuitleen.

Lees meer over de galerie en de Kunstuitleen van Aterlier23

Rendertime:0.206seconds(Logging enabled)