Het Barentszhuis

Het Barentszhuis is een woonlocatie voor 38 volwassenen mensen met een lichamelijke beperking en/ of niet-aangeboren hersenletsel.

Iedere bewoner in het hoofdgebouw heeft een eigen appartement met een slaapkamer, een badkamer en een tuin of balkon. Ook zijn er vier gezamenlijke huiskamers. In de huiskamers ontmoet je je buren. Bijvoorbeeld voor de koffie of de lunch. Gezelligheid en huiselijkheid vinden we belangrijk bij Het Barentszhuis, daarom worden er leuke uitjes en avonden georganiseerd.

Voor wie

Het Barentszhuis is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking en/ of niet-aangeboren hersenletsel. Heb jij een indicatie die niet voor LG is, maar heb je wel een lichamelijke beperking? Dan onderzoeken we graag samen met jou of Het Barentszhuis een geschikte plek is.

Naast het hoofdgebouw staan zes appartementen, waar mensen wonen die enkele uren per dag begeleiding nodig hebben.

Begeleiding en ondersteuning

De appartementen in het hoofdgebouw zijn verdeeld over twee etages. Op de benedenverdieping ligt het accent op begeleiding, op de bovenverdieping op verzorging. Er staat altijd iemand aanwezig op de groep waar jij woont. 

In de teams werken (regie)begeleiders, leerlingen en huishoudelijk medewerkers. Ook ’s nachts is er begeleiding. Waar nodig schakelen we andere specialisten in, zoals een fysiotherapeut of gedragskundige. Verder heb je je eigen regiebegeleider. Dit is het eerste aanspreekpunt voor jou en je familie. Bijvoorbeeld bij vragen over zorg en begeleiding.

Locatie

Tegenover het Barentszhuis ligt Landgoed Biljoen met vijvers en een park. Op loopafstand van het Barentszhuis vind je een winkelcentrum, een treinstation en een bushalte. En het centrum van Velp is dichtbij en goed bereikbaar.

Advies, vragen of aanmelden?

Siza Entree bespreekt graag welke mogelijkheden er zijn. Vul één van onze contactformulieren in, of bel naar 088 377 91 99 of mail naar sizaentree@siza.nl.

Van

- -
:

Bereken route per

Naar

Het Barentszhuis, Gasthuislaan 40 , 6883 JE Velp (Gld)

Rendertime:0.161seconds(Logging enabled)