Ik ben Petra

Lees mijn verhaal

Leren bij een leer/werk-bedrijf

Wil jij jouw mogelijkheden vergroten? SizaCollege biedt opleidingsmogelijkheden waarmee jij jouw kennis, vaardigheden en zelfstandigheid kunt uitbreiden.

Sinds enkele jaren heeft SizaCollege in samenwerking met Helicon een scholingstraject voor cliënten binnen de groenafdeling. Dit traject leidt tot een diploma op MBO-niveau 1.
De voorbereidingen zijn gestart om ook voor keramiek en de houtafdelingen een soortgelijk scholingstraject aan te bieden.

Ook activiteitencentra ontwikkelen zich steeds meer tot leer-werk bedrijven. Binnen een aantal activiteitencentra maken cliënten bijvoorbeeld producten uit de lijn van DesignXAmbacht.

Meer weten?

Wil je meer weten over welke mogelijkheden er zijn voor jou? Neem dan contact op met je regiebegeleider of met de trainers van SizaCollege, via 088 3779 030.

Leren voor cliënten
Groenonderhoud

Zie jij jezelf al werken in het groen?

Heb je groene vingers? Werk je graag in de buitenlucht? Ga dan aan de slag in het groen bij Klimop Groenonderhoud. Onder begeleiding van ervaren vakmannen leer je in de praktijk tuinen aanleggen, bestraten en boomverzorging. Door ook enkele theorievakken te volgen, heb jij straks je diploma 'Assistent medewerker groen' op zak!

Lees meer over Klimop Groenonderhoud

Verhaal van Chantal

Chantal sprong in het diepe

Chantal had een paar jaar geleden nooit geloofd dat zij in een winkel zou gaan werken.

Lees het verhaal van Chantal

Rendertime:0.284seconds(Logging enabled)