's Koonings Jaght

Aan de rand van Arnhem, in een bosrijke omgeving, ligt het prachtige park ’s Koonings Jaght. Op dit park, dat onderdeel is van Siza, wonen en werken mensen met een verstandelijk of meervoudige beperking.

Het park ’s Koonings Jaght is voor iedereen toegankelijk. Je kunt in deze groene omgeving ontspannen en recreëren. Bijvoorbeeld bij minicamping Kooningsveld, een camping aan de rand van het bos. Of op de zorgboerderij waar je kunt genieten van een kopje koffie en lekkere, zelfgemaakte appeltaart. Voor de kinderen zijn er op de boerderij dieren te knuffelen. De boerderij biedt ook huifkararrangementen.

Bij de voorzieningen op ’s Koonings Jaght werken mensen met een beperking. Zij kunnen hier hun talenten en mogelijkheden inzetten, zodat zij betekenis kunnen zijn.

> Locaties 's Koonings Jaght

Voor de bewoners van het park zijn er nog andere activiteiten te doen. Zo is er bijvoorbeeld een sporthal, waar verschillende sport- en beweegactiviteiten worden geboden. In het verwarmde binnenzwembad kunnen de bewoners naast bewegen ook lekker ontspannen.

En er is ‘de Belevenis’; een grote snoezelruimte. Mensen met een beperking, dementerende ouderen en ernstig zieke kinderen kunnen in de Belevenis actief en passief ontdekken en bewegen. Een bezoek aan de Belevenis is, na een reservering, op elke dag mogelijk. Meer informatie is te vinden op www.debelevenis.nl 

Van

- -
:

Bereken route per

Naar

's Koonings Jaght, Hartenkoning 8 , 6816 TK Arnhem

Rendertime:0.187seconds(Logging enabled)