Wie zijn wij?

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel. De dienstverlening van Siza loopt uiteen van ondersteuning thuis tot aan 24-uurs zorg in een woongroep en van behandeling tot begeleiding naar werk. Siza ondersteunt op die momenten dat het nodig is en daagt mensen uit om hun grenzen waar mogelijk te verleggen. Bij Siza werken 2500 medewerkers die zorg en ondersteuning bieden aan ruim 3500 mensen. Siza heeft 150 locaties verspreid over Gelderland en Midden-Brabant. 

Wij zijn Siza, hoe kunnen we je helpen?

Lees hier onze brochure

Film: Een wereld van verschil

Bij Siza denken we in mogelijkheden. Wij ondersteunen je bij het organiseren van jouw leven. Zodat jij zo zelfstandig mogelijk kunt wonen en mee kunt doen in de samenleving. Verleg met ons je grenzen! Benieuwd hoe kleine stapjes een wereld van verschil kunnen maken? Stap in onze wereld en ervaar waar Siza voor staat. Bekijk onze film (1 minuut)!

Onze visie

Siza ondersteunt je bij het organiseren van je leven. We helpen je bijvoorbeeld op het gebied van wonen, leren, werken, opvoeden en opgroeien. Wanneer nodig, bieden wij behandeling. In een filmpje vertellen we wat we voor je kunnen betekenen en hoe we de ondersteuning vorm geven.

Rendertime:0.202seconds(Logging enabled)