Innovatie

Je leven leiden zoals dat bij jou past. Dat wil iedereen. Soms heb je daar intensieve zorg of begeleiding voor nodig. Vaak moet je meer hindernissen overwinnen dan mensen zonder een beperking. De dienstverlening van Siza is erop gericht dat jij je leven kan leiden zoals dat bij jou past. Er komen steeds meer innovatieve hulpmiddelen beschikbaar die het beter mogelijk maken om zelfstandiger te leven en om mee te doen in de maatschappij.

Slimme technologie

Nieuwe en slimme technologie kan veel betekenen om het leven makkelijker te maken. Siza stimuleert innovatie in de zorg en past die waar mogelijk toe in de dagelijkse praktijk. Zo komen soms onverwachte mogelijkheden naar boven.

Business Development

Siza ontwikkelt in samenwerking met het andere partijen nieuwe toepassingen die ervoor zorgen dat jij nog meer dan nu naar vermogen de regie hebt over je leven. Siza beschikt over een afdeling Business Development die samen met cliënten, studenten, zorgmedewerkers, bedrijfsleven en andere zorgorganisaties onderzoek doet en nieuwe hulpmiddelen ontwikkelt.

Innovaties

Zo zitten de Paswoningen in Het Dorp boordevol slimme hulpmiddelen, reizen cliënten van Siza met onze eigen Go-OV app met het openbaar vervoer en maken we steeds meer gebruik van beeldbellen via een tablet. Bekijk ook de film over innovatie bij Siza.

Fieldlab gehandicaptenzorg

’s Heeren Loo, Philadelphia Zorg en Siza slaan de handen ineen en bundelen kennis en kunde. Samen maken wij ons sterk voor structurele innovatie in de gehandicaptenzorg. Dat doen wij door de samenwerking aan te gaan in het Fieldlab gehandicaptenzorg, waarin we bouwen aan een groeiend consortium van partners. De cliëntvraag staat bij de ontwikkeling van nieuwe hulpmiddelen centraal.

Academy Het Dorp

Meer mogelijk maken voor mensen met een beperking door de inzet van technologie. Dat is de ambitie van Academy Het Dorp. Met slimme, betaalbare oplossingen willen we dat mensen hun eigen leven nog meer zelf kunnen organiseren en er het beste uit kunnen halen.

In de Academy Het Dorp kijken bedrijven, kennisinstellingen en zorgprofessionals op een vernieuwende manier naar de zorg. Samen met mensen met een beperking bedenken en testen zij slimme oplossingen en innovaties die het leven van mensen met een beperking gemakkelijker en zelfstandiger maken. De inzet van technologie is hierbij onmisbaar.

Rendertime:0.189seconds(Logging enabled)